hvis du vil ha det, så kom og ta det

jeg får så latterlig lett urinveisinfeksjon. sist jeg var hos legen for å få antibiotika sa han at jeg snart ikke kunne få mer, for kroppen min kommer til å uvikle en resistanse mot det. ble litt flau, men jeg vet ikke helt hva mer jeg kan gjøre for å unngå det. prøver å drikke minst tre liter vann om dagen, tvinger det i meg som om det skulle være mine siste dråper, men her i trondheim synes jeg ikke det smaker så godt.

 

 

 
3 kommentarer

ming

04.12.2013 kl.21:21

tranebærjus? det smaker hvertfall godt (særlig blanda sammen med russian!) også er det rosa, egentlig grunn nok det.

malin

05.12.2013 kl.02:46

Ser at tranebærjuice allerede er nevnt, men tranebærpiller er også gull for de som ikke liker juicen. Fint å begynne å ta hvis du mistenker en påbegynnende UVI. Noen ganger er det nok for at den kryper tilbake igjen.

Og, kleint tips, men man kan fort få urinveisinfeksjon hvis man ikke tisser etter sex. Aner ikke hva som gjør det, men det er tydeligvis en greie at man helst skal tisse innen 15 min etter sex. Og hvis man ofte sitter på kalde overflater/går med skjørt når det er kaldt eller andre ting som gjør at tissen blir kald, haha. Bare sånn, i tilfelle du ikke visste det fra før av. Håper det bedrer seg! UVI er fælt.

ming

07.12.2013 kl.11:17

jaa, i trondheim er det normen at det skal være minst to årstider på en dag. helst tre, eller alle. (men akkurat nå er jeg veldig glad for snøen, hurra!) kunst! (kjenner du siv, jeg tror hun går kunst her i trondheim, eller kanskje jeg tar helt feil) jeg vil gjøre litt kunst. det vil si, jeg vil tegne, male, ta bilder, lage film, stort sett alt annet enn å skrive semesteroppgave om skjorteknapper..

ming

11.12.2013 kl.19:30

hei! jeg skal lage magasin igjen! det vil si, jeg og venninna mi spontanbestemte oss for å lage et minimagasin nå i desember. tanken er å printe det ut på jobben til pappa, sy sammen for hånd og dele ut til familie og venner, så skikkelig lavterskel altså! har planer om å få opp en digital versjon også (og hvis det blir skikkelig bra, kan vi jo prøve å selge litt her der, heh, får se). lurte på om du ville bli med igjen? tekst/bilde/tegning/det du har lyst til, vi har ikke bestemt tittel ennå, men temaet er vinter/jul/slutten av året. skal jo seff sende deg et eksemplar i posten hvis du blir med! send mail til ming.unn@gmail.com hvis du vil være med :)

Skriv en ny kommentar

hits